Traducerea Sensurilor Coranului cel Sfant

Postat dekhalid622 in Coranpe 03.04.2011,11 comentarii

Este posibil ca aceste documente sa fie protejate de drepturi de autor.
Va rugam sa cititi termenii si conditiile de utilizare al siteului.
Coranuleste cuvantul lui Allah revelat profetului Muhammed (pacea si binecuvantarea lui Allah fie asupra sa) prin intermediul ingerului Gibril (Gabriel). Recitarea lui este considerata ritual de adorare, miraculos prin versetele sale, inimitabil, relatat noua de catre un sir inlantuit de relatatorii a caror neglijenta, eroare sau minciuna este imposibila; acesta incepe cu capitolul Fatiha si se termina cu capitolul Nas.

Aceasta Carte Sacra a tuturor musulmanilor,Coranul(al-Qur'an), al carui nume s-ar putea traduce prin "Citire", "Recitare", deriva de la verbulqara'a"a citi", "a recita cu voce tare" cuprinde revelatiile facute Allah, prin intermediul ingerului Gibril (Gavril, Gabriel), profetului Muhammed (Mecca, 571 -Medina, 632), direct in limba araba.
-

Comentarii aferente acestui articol


  1. Multumesc pentru incurajari. Eu am inceput -intr-un fel- acest site, dar din fericire suntem mai multe persoane care ne ocupam acum de el. As dori sa va multumesc, inca o data, si in numele lor.
    Va asteptam sa reveniti pe siteul nostru inshAllah.

  2. cind te intreaba cineva ,ce inseamna islamul ,tu nu ai dai trimitere ,daca ai ceva in cap ,poti explica

  3. @ giani morandi. Aceasta este menirea siteului. Sa explice islamul. Sunt foarte multe materiale pe site care explica ce este islamul. In BIBLIOTECA, puteti gasi supiciente carti la sectiunea “Islamul pe scurt”.Trebuie doar sa va faceti timp sa cititi

  4. @Varga.voichita
    Vezi ca sunt doua butoane deasupra acestui articol: “Deschide” si “Descarca”.
    Da click pe unul din ele pentru a descarca PDF-ul.


Adauga un comentariu

(Your email address will not be published.)