Termeni de utilizare a siteului islamromania.ro


Politica de securitate a datelor.

Siteul islamromania.ro nu comercializează adresele de email sau datele oferite de vizitatorii săi. Siteul islamRomania.ro nu divulgă adresele, telefoanele sau orice alte date personale către terțe părți, cu excepția cazurilor extreme cerute de legislația în vigoare.

Administratorii siteului își rezervă dreptul de a modifica, suspenda sau întrerupe definitiv sistemul creat. Administratorii siteului își rezervă dreptul de a întrerupe, restricționa, modifica, suspenda sau de a șterge orice cont creat, în orice moment. Administratorii siteului își rezervă dreptul de a nu anunța persoanele ale căror conturi suferă modificari ireparabile.

Copyright

Toate textele, imaginile, sunetele, sau orice alt conținut al site-ului islamromania.ro sunt proprietatea siteului islamromania.ro.

Proprietatea asupra conținutului. Tot conținutul site-ului islamromania.ro, incluzând, dar nelimitându-se la texte, imagini grafice, soft utilizat, sunete, muzică, fișiere video etc. sunt protejate prin legea copyright-ului, legea proprietății intelectuale, dar și alte legi sau ordine care privesc dreptul de autor, dreptul la proprietate etc. Puteți face o singură copie a conținutului pe un mediu magnetic (ex., hard disk) și o singură copie tipărită, doar cu scopul uzului personal, excluzând comercializarea. Nu puteți copia, transmite, modifica, reproduce, republica, încărca pe Internet sau distribui nici o parte a conținutului site-ului islamromania.ro. Pentru oricare dintre situațiile de mai sus este necesar acordul scris al reprezentanților siteului islamromania.ro.

Logo-ul IslamRomania dar și alte sigle și imagini grafice din sistem nu pot fi utilizate pentru a promova produse sau servicii care nu sunt ale siteului islamromania.ro. Logo-ul siteului nu poate fi utilizat sub nici o formă care poate produce confuzie printre membrii săi sau în rândul publicului larg.

Limitarea Responsabilităților.

Siteul islamromania.ro nu garantează totalitatea, temporizarea sau fezabilitatea conținutului prezentat.

Fiind de acord să utilizați siteul islamromania.ro, sunteți de acord să vă asumați riscul pentru orice conținut descărcat sau obținut prin siteul islamromania.ro – este o inițiativă care vă aparține și sunteți unic răspunzator pentru daunele sau pierderile suferite de computerul dumneavoastră ca urmare a utilizării conținutului respectiv.

Note generale.

Termenii și condițiile de utilizare se află sub incidența legilor din România. Orice alte drepturi care nu au fost exprimate aici sunt aplicabile prin legislația în vigoare.