Mesaj pentru cel bolnav

Postat dekhalid622inAlte cartipe 14.04.2020,0 comentarii

Este posibil ca aceste documente sa fie protejate de drepturi de autor.
Va rugam sa cititi termenii si conditiile de utilizare al siteului.

"Mesaj pentru cel bolnav" este un tratat ce constă în douăzeci și cinci de remedii. A fost scris ca o consolare și o recomandare pentru cel bolnav, pentru a-i vizita și a le ura însănătoșire grabnică.

 

mesaj pentru cel bolnav

Mesaj pentru cel bolnav" a fost scris de domnul imam Cherim Enghin. Va rugam sa țineți cont de atenționarea dumnealui din introducere:

"Această recomandare nematerială a fost scrisă cu o viteză mai mare decâtorice altă scriere a mea,1 și din moment ce nu s-a găsit timp pentru a o corecta și a o studia, asemeni celorlalte, a fost citită doar o singură dată, și aceea la o viteză asemeni compoziției acesteia. Acestea fiind spuse, aceasta a rămas la stadiul dezordonat de o primă schiță. Nu am considerat necesar să fac o revizie mai amănunțită asupra lucrurilor care mi s-au întâmplat într-o manieră naturală, pentru a nu strica lucrarea prin aranjare, sau prin acordarea de atenție nemeritată. Cititorii, în special cei bolnavi, nu ar trebui să fie supărați sau ofensați de nici o expresie dizerabilă sau de unelecuvinte sau fraze mai brute; lasă-i mai degrabă să se roage pentru mine."

Speram ca pe viitor lucrarea "Mesaj pentru cel bolnav" sa fie recorectata si editata cat mai curand.

Daca doriti sa cititi mai multe despre medicina in islam, va recomandam cartea "Medicina profetica" scrisa de Ibn Qayyim. Cartea o puteti accesa gratis pe site.

 

-

Comentarii aferente acestui articolAdauga un comentariu

(Your email address will not be published.)