Putem dovedi existenta lui Allah?

Postat dekhalid622 in Existenta Sape 10.10.2016,0 comentarii

Da. Allah/Dumnezeu a pogorât minuni, revelații și mesageri pentru a da dovezi clare că El există și mai important, ceea ce ar trebui să facem odată ce am ajuns la această realizare.

exista-dumnezeu-allah

Allah a trimis profeți și mesageri cu multe dovezi, de-a lungul veacurilor pentru ca oamenii să poată vedea în mod clar cu ochii proprii și să fie capabili să folosească propriile simțuri minunile și dovezile care indică faptul, Allah face, de fapt, există.

Minunile profeților și mesageri ai lui Allah au venit la oameni prin intermediul veacurilor. Moise (pacea fie asupra lui) a arătat multe minuni lui Faraon și copiii lui Israel. Urgii, lăcuste, apă de cotitură în sânge, bastonul său devenind un șarpe, vocea în rugul aprins și despărțirea Mării Roșii sunt miracole clare pentru poporul lui Moise timp.

Din nou, Allah a trimis pe Isus, fiul Mariei (pacea fie asupra lui), cu miracole clare pentru oamenii din timpul său. Vorbind din leagăn în timp ce încă un nou copil nascut, crearea de pasari din lut, vindeca pe cei bolnavi, dând vedere celor orbi și chiar să aducă un om mort la viață, au fost toate semnele clare pentru oameni să cunoască pe Isus (pacea fie asupra lui ) a fost un mesager al lui Allah așa cum a fost Moise înaintea lui.

Muhammed (pacea fie asupra lui) a fost ultimul și ultimul mesager al lui Allah, și a fost trimis tuturor omenirii. Allah ia trimis cu o serie de minuni, dintre care nu în ultimul rând a fost Coranul. Predicțiile și profețiile lui Muhammed (pacea fie asupra lui) au devenit realitate, chiar și în acest secol, iar Coranul a fost folosit pentru a convinge oamenii de știință chiar de existența lui Allah. [Vă rugăm să vizitați "Știința Demonstrează Allah": Uita-te la film de oameni de știință celebri recunosc Coranul este de la Allah și chiar să accepte Islamul]

Coranul este cel mai bun de dovezi pentru existența lui Allah și astăzi peste un an și jumătate de miliard de oameni să memoreze și să recite din textul exact, în aceeași limbă exactă a fost descoperită în; Arabic. Mai mult de 10 de milioane de musulmani au memorat complet întregul Coran din scoarță în scoarță, și poate recita din memorie fără să se uite la ea.

Nimeni nu vede sau aude Allah, nici măcar profetul Muhammad (pacea fie asupra lui). De asemenea, nu suntem capabili să folosească simțurile noastre pentru a face un fel de contact cu El. Cu toate acestea, suntem încurajați în Islam să folosească simțurile noastre și simțul nostru comun de a recunoaște acest întreg univers nu ar putea veni în existență de la sine. Ceva trebuia totul de proiectare și apoi a pus-o în mișcare. Acest lucru este dincolo de capacitatea noastră de a face, dar este ceva ce putem înțelege.

Știm din învățăturile lui Mahomed (pacea fie asupra lui) dovezile pentru existența lui Dumnezeu (Allah) sunt cele mai evidente pentru noi în mediul nostru de zi cu zi. Oricine cu înțelegere va recunoaște rapid existența Lui cu condiția să nu sunt atât de încăpățânat încât să ignore dovezile evidente chiar în fața noastră.

Noi nu trebuie să vedem un artist pentru a recunoaște un tablou, corect? Așa că, dacă vom vedea picturi, fără să vadă artiști pictura le, în același mod, putem crede tot ceea ce Allah a creat fără a fi nevoie să-L vadă (sau atinge, sau auzi, etc.).

Articol preluat dupa: http://www.godallah.com/evidence.php

-

Comentarii aferente acestui articolAdauga un comentariu

(Your email address will not be published.)