Despre noi


Toată lauda este a lui Allah, Lui îi aducem laude, Lui îi cerem ajutorul, Lui îi cerem iertare şi la El ne adăpostim de răul sufletelor noastre şi de răul faptelor noastre. Cel pe care Allah îl călăuzeşte nu va fi rătăcit, iar cel pe care Allah îl rătăceşte nu va fi călăuzit. Mărturisesc că nu există altă divinitate în afară de Allah, Unicul, El nu are egali şi mărturisesc că Muhammad (saws) este robul si trimisul lui Allah.

Articolele, cartile si documentele multimedia de pe acest site sunt in acord cu invataturile Coranului si ale Sunnei (Traditiei) profetului Muhammad (saws), asa cum aceste invataturi au ajuns la noi prin intermediul companiolilor profetului (Allah fie multumit de ei!) si prin intermediul celor ce au urmat companionilor.

Obiectivele site-ului:

  1. Exista foarte multe informatii despre islam in limba romana, din pacate o parte din acestea s-au pierdut sau sunt “ascunse” undeva pe internet. Practic prin acest site vrem sa aducem la lumina acele informatii si, inshallah, sa adaugam altele in viitor.
  2. Vrem ca site-ul sa fie cat mai simplu, astfel incat oricine sa poata gasi repede informatia pe care o cauta.
  3. Site-ul are modalitati limitate de comunicare intre utilizatorii lui, deoarece dorim sa evitam barfa si cearta in cadrul comunitatii. De aceea site-ul are doar comentarii pentru cei care au nelamuriri legate de un articol.